Nyt skole år.

Nyt skole år skal til og starte. Og vi får mange nye elever ind, som vi gør hvert år. Men vi har stadig en del pladser. Vi mangler elever på smede holdet og på tømrer holdet.

Eneste krav for tilmelding er at du er under 25 år, og gerne vil prøve kræfter af med de to hold som vi har ledig pladser på.

Smede holdet kan være hårdt, og er for den der godt kan lide og svejse, og for dem som elsker fysisk hårdt arbejde. Mange elever starter hvert år på holdene men falder fra igen. Det vil vi selvfølig undgå, og derfor vil alle komme til en optagelses samtale, hvor læren fra smede holdet og inspektøren af skolen vil være til stede, og ud fra dette møde vil der blive truffet en endelig beslutning. Vi vil kun have elever som engegeret i og komme i gang. Så derfor skal det virkelig være noget du gerne vil, det ville være synd og besætte en plads på noget man ikke gider, når der er flere der gerne vil igang lige inden for dette fag. Men tilmeld dig, og du vil blive indkaldt til en samtale, og så tager vi den derfra, forhåbentlig bliver du optaget og kan gå i gang efter sommerferien.

På tømrer holdet er der samme krav, disse to linier er yderst populære hos unge mænd som har en drøm om at blive håndværker i deres sener liv, og dette kan virkelig være en god start. Her kan du prøve faget af og beslutte dig om det er noget du gerne vil, og der efter melde dig ind på en af de teknsike skoler som er rundt om i landet. Gennemføre du en uddannelse her på produktionsskolen vil du være berettiget til merit fra en del fag på grundforløbet på teknisk skole. Derfor kan de sagtens betale sig og fortsætte til du er færdig her, og først tilmelde dig efter følgende. Vi kan selvfølig være behjælpelig med tilmelding på den teksnisk skole du måtte ønske, og vi tilrettelægger det selvfølig så det passer med at du slutter her og efter sommerferien er klar til og starte på grundforløbet og med det tilhørende merit, som du vil vlre berettet til. Så kom nærmer skriv dig op og vi vil indkalde dig hurtigst muligt, og forhåbentligt er du igang når sommer er over.

De bedste hilsner

Produktionsskolen Over-broen.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>