Ny linie

Da vi har fået en masse henvendelser angående rengøring og vinduespudsning, har vi nu sluttet os for at lave et hold som fokuser på disse to emner. Mange vil gerne lære og gøre rent og pudse vinduer, men der findes bare ikke nogen officiel uddannelse inde for disse fag, og det er her vi kommer ind i billedet. Med et forløb som varer i 9 måneder, vil du være godt klædt på til og starte på arbejde inde for disse to brancher. Mange ved ikke at vinduespudser måske har brug for et lift kort, eller skal lære reglerne om stige arbejde og kende. mange ved ikke hvordan man udføre sikkert arbejde på en stige, og derfor føler vi at vi har en masse vi kan lære fra os. Tilmeldingerne er åbne fra nu af, melder færre en 10 stykker sig til holdet vil det blive aflyst. Men vi regner stærkt med at mange flere kommer til og melde sig. Vores forventinger til dette hold er store, da der har været utrolig stor efterspørgelse efter lige præsic dette fag.

Så er rengøring og vinduespudsning noget du interesser dig for så tilmeld dig holdet der starter den 5 november, og bliv en del af det første hold af denne art. Du vil få utrolig stor gavn af dette faghold. og vil være godt klædt på til arbejdsmarkedet, med gode muligheder for at blive selvstændig. Alle kan melde sig til, god skal du være over 18. Har du ikke køre kort så hjælper vi dig igang med det. Når du er nået over halvvejs vil det være muligt og komme i praktik hos vinduespudser næstved i måned, vi har ingået en aftale om at sende vores elever i praktik hos dem. og bliver de tilfredse med det, har de givet os hånden på at de er villige til og tage folk ind løbende. og dermed gøre det dine chancer endnu bedre for dig og komme på arbejdsmarkedet efter endt uddannelse.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>